China Drukinkthars fabrikant

Co. van Anhuiherrman Impex, Ltd

Nieuws

July 8, 2021

Van AGV aan verticale pakhuizen, zal HERRMAN de gevestigde professionele zaken van de logistiekautomatisering zijn

AGV aan verticale pakhuizen, is logistiekautomatisering aangekomen.

Met de brede toepassing van flexibel productiesysteem (FMS), worden de vraag naar kleine partij en de multi-partijproductie onophoudelijk verbeterd, en de „orde-georiënteerde“ productie is een tendens geworden. Om specifiek te zijn, is de huidige productielijnlogistiek te stijf, en het de vraageind en het productieeind worden niet tegelijkertijd verbonden, leidend tot lage efficiency van informatietransmissie, lange omzettingstijd tussen verschillende producten, en onbekwaam om aan de snelle omschakelingsbehoeften van klantenorden te voldoen. Dit maakt ook more and more ondernemingen realiseren dat de introductie van intelligent materiaal in productielijn slechts de eerste stap is. om de optimale oplossing van productieefficiency te bereiken moet de re-optimalisering van logistieksysteem op de agenda worden gezet.

De algemene manager gelooft: „Momenteel, zijn vele binnenlandse verwerkende ondernemingen geavanceerder dan buitenland, en hebben sterke zelf-drijft kracht. Zij zijn vrij rijp in productieautomatisering. Nochtans, heeft de logistiekautomatisering integriteit en systematisering niet, en er is geen verbinding tussen productie en pakhuis, die ernstig productieefficiency beïnvloeden.

laatste bedrijfsnieuws over Van AGV aan verticale pakhuizen, zal HERRMAN de gevestigde professionele zaken van de logistiekautomatisering zijn  0

 

Bouw een gediversifieerde AGV productregel


Eerst en vooral, vanuit het perspectief van afzonderlijk logistiekmateriaal, is China nu in het overgangsstadium van het traditionele zuivere mechanische type aan intelligente AGV, en more and more ondernemingen beginnen AGV in te voeren dergelijk intelligent logistiekmateriaal.

Hoewel vanuit het perspectief van AGV marktverkoop, jaar na jaar stijgt het aandeel producten van de lasernavigatie, maar de verschillende scènes hebben verschillende eisen ten aanzien van AGV precisie, ritme etc., zodat is er geen absoluut vervangingsverband tussen verschillende technologieproducten. De lasernavigatie is de toekomst, maar niet het geheel.

laatste bedrijfsnieuws over Van AGV aan verticale pakhuizen, zal HERRMAN de gevestigde professionele zaken van de logistiekautomatisering zijn  1

Bijvoorbeeld, is de magnetische navigatieagv technologie rijpe en hoge precisie, die voor automobiel, ruimtevaart, groot afgietsel en de zware machinesproduct verwerkende en andere industrieën geschikt is. De producten van de QR-codenavigatie zijn snel, hoog rendement en geschikt voor cluster plannen het op grote schaal. Zij worden hoofdzakelijk gebruikt in e-commercelogistiek, 3C, huistoestellen, geneeskunde en voedsel en andere onbemande opslagscenario's. Het laseragv markt plaatsen is hoofdzakelijk in het pakhuis van de workshoplijn, de intelligente productieworkshop en de hoogte van het geautomatiseerde pakhuis onder 8 meters.

Dit vereist ondernemingen om de verschillende behoeften van AGVs van klanten in de verschillende industrieën en in verschillende processcenario's onder ogen te zien. De eerste stap is de pijnpunten van klanten te onderzoeken en hen te voorzien van de innovatieve en aangepaste oplossingen van het logistieksysteem.

laatste bedrijfsnieuws over Van AGV aan verticale pakhuizen, zal HERRMAN de gevestigde professionele zaken van de logistiekautomatisering zijn  2

De Semi Elektrische Stapelaar van capaciteitswalkie met Regelbare Vorken 1,5 Ton

Elektrische Palletstapelaar het Lopen Type Counterbalance Elektrische Stapelaar 24V

Bouwmateriaal de Bevindende Type Elektrische Motor van de Palletstapelaar gelijkstroom

 

Contactgegevens