China Drukinkthars fabrikant

Co. van Anhuiherrman Impex, Ltd

Nieuws

August 12, 2021

Olympische de yoga van kampioensliu shiwen opleiding

De yogarehabilitatie is een belangrijke hulpoefening opleidingsmethode voor atleten in vele nationale teams in de wereld geworden om hun evenwicht, sterkte en flexibiliteit te herstellen. In vele internationale competities of opleidingshiaten, zien wij vaak atleten uitoefenend sportenyoga. Zij gebruiken gerichte sportenyoga opleidend om sportblessures te verhinderen en te herstellen voor een groot deel, spanning te verlichten, fysieke fitness te mobiliseren, weerstand vrij te geven, en Coördinatie te verbeteren.

 

Nu, etc. hebben de atleten op vele gebieden de gewoonte van yogapraktijk, zoals voetbalster Ryan Giggs, professionele tennisspeler Andy Murray, NBA-ster LeBron James.

 

Naast yogarehabilitatie opleiding op het stadion, zijn er vele amateuryogapraktijken onder de atleten. Liu Shiwen is één van hen. Zij deelt vaak het dagelijkse leven over yoga op Weibo, en zij bevestigt de voordelen om yoga uit te oefenen.

 

Liu Shiwen antwoordde eens op een verslaggever van „Yoga“ tijdschrift: „Sommige ontspanning en het uitrekken zich asanas in yoga, met inbegrip van sommige het verdraaien asanas, zijn zeer nuttig voor ons om de stabiliteit van de stekel te ontspannen en te versterken. Door kern opleiding, is het ook nuttig voor sporten. De beweging in het midden is van grote hulp, en ik zal yoga blijven uitoefenen.“

 

Liu Shiwen gelooft dat de yoga een significant effect op fysieke en psychologische oefeningen heeft. Het volgende is het originele gesprek met het tijdschrift

Contactgegevens