China Drukinkthars fabrikant

Co. van Anhuiherrman Impex, Ltd

Nieuws

July 8, 2021

Titaandioxide

Het titaandioxide is een zeer belangrijke grondstof in industriële die productie, wijd in deklagen, plastieken, document makend, drukinkt, chemische vezel, rubber, schoonheidsmiddelen, keramiek, email, elektronika, voedsel en geneeskunde en andere industrieën wordt gebruikt, waaronder de deklagen van grootst, over 60% rekenschap geven. En de grootste consumptie van titaandioxide in deklaagproducten is de bouwdeklaag, boekhouding voor 60% van het deklaaggebruik. wegens het onroerende goedereneffect op de vertraging van de deklaagmarkt ongeveer 1 jaar, omdat de hete onroerende goederenmarkt in 2013 de vraag naar titaandioxide in 2014 zal maken om een piek in te luiden.

 

Onder de deklaagproducten, verbruikt de bouwdeklaag het meeste die titaandioxide, door auto's, schepen, spoorwegvoertuigen en ander vervoersmateriaal wordt gevolgd. Aldus, beïnvloedt de consumptie van de bouw van deklagen direct de vraag naar titaandioxide, en de consumptie van de bouw van deklagen en de onroerende goederenindustrie is zeer dicht. Volgens relevante statistieken, het effect van de onroerende goederenindustrie op de de marktvertragingen van de bouwdeklaag achter ongeveer 1 jaar, kan de ontwikkeling van de onroerende goederenindustrie als belangrijke indicator van de vraag naar titaandioxide worden gebruikt. Als belangrijke onroerende goederen indicator van China beïnvloedt de economische ontwikkeling, direct de vraag naar producten met betrekking tot de industriële ketting. Bovendien is het tijdinterval van de commerciële huisvesting van China van contractverkoop aan decoratie ongeveer 1 jaar. Daarom kan de verkoopindex van commerciële huisvesting op het effect nauwkeuriger wijzen van de onroerende goederenindustrie op de marktvraag naar titaandioxide.

 

„Van de het Titaandioxideindustrie van China van 2015-2020 van de de Marktvraagprognose en Investering Strategie het Rapport van de Planningsanalyse“ toont aan dat in 2012, wegens de verwezenlijking van het van de onroerende goederenaankoop en lening beperkingsbeleid, de onroerende goederenverkoop vertraagde. De statistieken tonen aan dat het verkoopvolume onroerende goederen van-de-boeken in 2012 8,5 triljoen yuan, omhoog 2,4% van het vorige jaar en beneden 4,1% van het 6,5% groeipercentage in 2011 was. In 2013, was de verkoopopbrengst van de deklaag verwerkende industrie van China 341,6 miljard yuan, met een opeenvolgend groeipercentage van 9,5%.

Contactgegevens