China Drukinkthars fabrikant

Co. van Anhuiherrman Impex, Ltd

Nieuws

April 13, 2022

DBE

Het hoge het kookpuntoplosmiddel van DBE mengde diacid ester (die Dupont zei DBE) voor diacid estermengsel, ook als tweewaardige ester, dicarboxylic zuur lipide wordt bekend. Het is een soort lage giftigheid, lage smaak, biologisch afbreekbare milieubescherming is het hoge kookpuntoplosmiddel (deklaag universeel oplosmiddel), wijd gebruikt op verf, deklaag, de inktindustrie en andere gebieden.

 

DBE is een mengsel van drie soorten tweewaardige zure die esters, algemeen als methyl nylon zuur worden bekend, dat een combinatie van succinate (succinate) dimethyl CH3OOC (CH2) 2COOCH3, dimethyl glutarate CH3OOC (CH2) 3COOCH3 en dimethyl adipate CH3OOC (CH2) 4COOCH3 is. Het is wegens deze unieke vorm, maakt tot DBE een niet-toxische, kleurloze transparante vloeistof, de geur van het vage aroma van ester, heeft het sterke het oplossen capaciteit, is biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk hoog die kookpuntoplosmiddel wijd in automobiele deklaag, de plaatdeklaag van het kleurenstaal, tindeklaag, geëmailleerde draad en huisdianliao, meubilair houten deklagen wordt gebruikt, enz.

De DBE-productfamilie bestaat uit zuivere barnstenen zure, glutaric zure en dimethyl adiponate, evenals hun mengsels in verschillende aandelen. De DBE-productfamilie wordt geproduceerd door de reactie van methanol met een mengsel van diacid en dan distillatie om de verschillende producten te scheiden. De nauwkeurige esterificatie en scheidingsprocesbeheersing resulteert in uiterst - laag watergehalte, methanolinhoud, chroma en zure waarde in DBE.

Chemische eigenschappen:

DBE-de producten zijn zeer stabiel bij normale temperaturen en vochtigheid, en zij hebben de typische eigenschappen van de ester functionele die groep, met inbegrip van verzeping en hydrolysereacties, transesterification reacties worden gebruikt om esterproducten in nuttige plastificeermiddelen en andere polyesterproducten om te zetten.

 

Met de nadruk op milieubescherming en veiligheid en gezondheid, bepalen more and more wetten en verordeningen of stellen om schadelijke oplosmiddelen, zoals gechloreerde oplosmiddelen (trichloroethaan, chloromethane, enz.) niet voor te gebruiken, de ethers van de ethyleenglycol, de acetaatoplosmiddelen van de ethyl-alcoholether, zijn de producten van enz. DBE het beste alternatief aan deze oplosmiddelen en kunnen de toenemende vraag voor VOC volledig ontmoeten.

 

 

Contactgegevens