China Drukinkthars fabrikant

Co. van Anhuiherrman Impex, Ltd

Nieuws

October 31, 2022

Disodium 5 ' - ribonucleotide

Disodium 5 ' - ribonucleotide

Dat is I+G. Het is een afkorting voor de combinatie tussen twee specerijen en door de aanvankelijke Engelse brieven te nemen. Het wordt gemaakt van zich het mengen met respectieve 50% van IMP (disodiuminosine5'-MONOFOSFAAT) en GMP (DISODIUM guanosine5'-MONOFOSFAAT)

 

Basisinformatie


Momenteel, wordt toegepaste I+G verkregen door industriële productie van microbiële gisting en GMP is met sterker aroma die effect ontwikkelen dan IMP. Aangezien dit product uit IMP (disodiuminosine5'-MONOFOSFAAT) en GMP (DISODIUM guanosine5'-MONOFOSFAAT) bestaat, is zijn karakters gelijkaardig met hen; het is kristal of de macht van wit aan maïs-geel, geurloos, smakelijk, heeft duidelijk synergetisch effect en het grote verbeteren van gevoelig aroma wanneer het met natriumglutamaat wordt gebruikt.

 

Producteigenschap


 

1、 vermenigvuldigt effect in gevoelig aroma. Wanneer het met natriumglutamaat wordt gebruikt, kan het het vermenigvuldigde verbeteren voor gevoelig aroma vormen om de productkosten te drukken.

2、 verbeteren en verbeteren voedselaroma; verbeter het natuurlijk heerlijke, sterke, geurige en zoete aroma.

3、 het kunnen vlees heerlijker maken; toen het zich met monosodium glutamaat mengde en in het vlees toevoegde, kan het de vlees originele smaak verbeteren en het vlees gevoelige aroma verbeteren, zodat het vleesconsumptie kan verminderen en kosten drukken.

Beperking 4、 te zout, bitter, zuur en ander laakbaar aroma en vermindert buitenlandse smaak (aminozuursmaak of bloemsmaak)

5、 het zijn met goede solubleness en stabiliteit in product.

 

Toepassingsgebieden


Disodium 5 ' - ribonucleotide is een nieuwe agent van de het voedselsmaak van het geneartonalnucleotide. Dit product wordt voorbereid door IMP (disodiuminosine5'-MONOFOSFAAT) en GMP (DISODIUM guanosine5'-MONOFOSFAAT) wordt gemengd met aandeel van 1:1. Het kan direct in voedsel en handelingssmaak worden toegevoegd verbeterend effect. Het is een soort economische en beste efficiënte smaakversterker, en is ook de belangrijkste smaakstofcomponent in het kruiden van pakket van onmiddellijke noedels, kruiden, zoals kippenuittreksel, kippenpoeder, aroma die sojaboonsaus en anderen verbeteren. Wanneer zich het mengen met natriumglutamaat (monosodium glutamaat), is zijn dosis 2%-5% van monosodium glutamaat, zodat het ook geroepen „super monosodium glutamaat“; bovendien heeft het ook bepaalde steunende therapeutische doeltreffendheid voor motiliteitshepatitis, chronische hepatitis, progressieve spierdystrofie en diverse soorten oogziekten.

 

Methode van toepassing


 

Methode van toepassing: gebruikt als aroma

Waaier van toepassing: diverse soorten voedsel

Maximum toepassingsbedrag: geschikt toegevoegd volgens de productievraag.

I+G wordt gewoonlijk gebruikt met monosodium glutamaat om samenwerkings te handelen aroma die functie verbeteren; zijn dosis is gewoonlijk gelijk aan 0.5%~1.5% van monosodium glutamaat. Indien toegevoegd in sojaboonsaus, aangezien bevatte phosphatidase kan ontbindt I+G, zou moeten uitvoeren thermische behandeling aan de sojaboonsaus vóór om enzymdenaturalixation te realiseren.

Als het aandeel tussen IMP en GMP 1:1 is, is zijn algemene dosering zoals volgend:

1445910866222790.jpg

Contactgegevens