China Drukinkthars fabrikant

Co. van Anhuiherrman Impex, Ltd

Nieuws

June 24, 2022

De inktindustrie: plastic hars op basis van water

Wat plastic hars op basis van water is

 

De plastic inkt op basis van water wordt gemaakt van hoogte - kwaliteits in water oplosbare acrylhars, hoger pigment, zuiver water, additieven en geraffineerde vloeibare inkt; Het bevat geen vluchtige giftige oplosmiddelen, niet alleen heeft goed drukeffect op plastic film, sterke niet-toxische adhesiesnelheid, en onontvlambaar, onontplofbaar, niet de gezondheid van printers zal beschadigen, is geen milieuvervuiling aan de atmosfeer, de kosten laag, vooral geschikt voor PE, BOPP, pvc, HUISDIER, pp, plastic filmdruk, ook geschikt voor samengestelde filmdruk en concave raad en adagiodruk. Zijn PH waarde is 8-9.0, het drogen is de graad 40-80m/min, het kleuren is de macht 90-110, afwijking ±5% van de kleurensteekproef.

 

Plastic harsinleiding op basis van water

 

De hoofd technische indicatoren zijn: kleur: de afwijkings±5%ph waarde van de kleurensteekproef: 8-9.0 het kleuren macht: 90-110 het drogen snelheid: 40-80m/min fijnheid: ≤15μm viscositeit (met een laag bedekte 4#-kop, 25℃): 20-jaren '50 drogend snelheid, om benzeen oplosbare inkt het drogen snelheid te bereiken, 100 meters per minieme druksnelheid op een grote drukmachine. Hoog polijst, transparantie en weerstand. Het kan aan het droge samenstellen en uitdrijving het samenstellen aanpassen en samengestelde sterkte bereiken. De doorbraak in het verleden de oplosbare de inkt samengestelde sterkte van de polyamidealcohol is niet goed. Bij de plastic verpakking die volledig geëlimineerd benzeen en tolueen, oplosbaar ethylalcohol en water, groene milieubescherming, veiligheid en gezondheid, geen lichamelijk letsel aan werknemers drukken. De blauwe technologie op basis van water van de hemel plastic hars verwijst naar.

 

Drijvende plastic inkt ~ vele jaren voor blauwe hemelondernemingen de hele tijd in actieve onderzoek en ontwikkeling. De plastic inkt op basis van water dit is een probleem wereldwijd, omdat het water en de kunststof, een paar vijanden, waterdruppeltjes samen op plastiek in een waterdaling, zoals waterdruppeltjes op het lotusbloemblad samen in een waterdaling zijn, zodat in plastic druk de inkt is op basis van water moeilijk om aan plastiek, en rol aan te passen dit materiaal. Het hart van inkt op basis van water is hars, zodat is de ontwikkeling van hars de sleutel.

 

Inleiding van hoofdproducten

 

1025 alcohol waterige hars (inkt)

 

1, gemeenschappelijke oplosmiddelen:

 

(alcohol) ethylalcohol, vochtvrije ethylalcohol, water

 

2, ethylalcohol en het water de gemengd in aandeel als verdunner, adviseerden verhouding:

 

Gebruik 7 delen alcohol en 3 delen water voor volledig of groot gebiedspatroon.

 

Gebruik 5 delen alcohol en 5 delen water voor kleine drukken of ondiepe netwerkpatronen.

 

3, tijdens gebruik, het zijn noodzakelijk om al uitlaatlucht van de oven van de drukmachine te openen, zodat de ovenvormen druk, verbieden om het risico om die te drogen te vermijden door de samenvoeging van de waterdamp wordt veroorzaakt.

 

4, zoals het gebruik van 1025 systeem samengestelde inkt, u moeten de selectie van van het estersol en water reactieeffect (een deel van de genezende agent van de estersol en water de chemische reactie - hydrolyse of kooldioxide) volledig testen. Het wordt geadviseerd om de samengestelde wijze te kiezen: solvent-free lijm, alcohol-soled water, waterlijm, hete smeltingslijm, enz.

 

5. De basis van de kostenanalyse

 

(1) het proces van de inktdruk, het gebruik van verdunner om de viscositeit aan te passen. Daarom zouden de kosten van verdunner moeten worden overwogen wanneer het berekenen van de kosten.

 

(2) de analyse van inktkosten moet ook in de verdunningsverhouding als kostenverwijzing worden berekend. (Eerste verdunningsverhouding van originele inkt)

 

(3) de vluchtige gradiënt van verdunner, bepaalt de hoeveelheid verdunner, ook behoefte om het gebruik van inktkosten te overwegen.

 

Het overzicht, inktgebruik kostte = inkt kostte + verdunnerkosten (met inbegrip van de eerste verdunning en het gebruik van natuurlijke vervluchtiging).

 

6. De vergelijking van gebruikskosten van de inhoud

 

(1) witte inkt -- gewone systeem witte inkt (chlorering, polyamide, acrylzuur)

 

De witte inkt van het polyurethaansysteem

 

het water witte inkt van de 1025 systeemalcohol

 

(2) kleureninkt - algemene systeem rode inkt (chlorering, polyamide, acrylzuur)

 

De rode inkt van het polyurethaansysteem

 

het water rode inkt van de 1025 systeemalcohol

 

7. Instructies op de dosering van verdunner

 

Het gewone systeem en het polyurethaansysteem toe te schrijven aan de vluchtige gradiënt van verdunner zijn te hoog, zodat wanneer de normale gebruik, inkt en verdunnerdosering 1:2 is.

 

Ongeveer is 50% van de verdunner in het systeem van 1025 leidingwater, en de vluchtige gradiënt is zeer laag. Daarom bij het gebruiken, inkt en verdunner is het doseringscontrast 1:1.2.

 

8, 1025 systeemeigenschappen:

 

1, geïntegreerde toepassing, eenvormige en goede adhesie op BOPP/PET/CPP/PVC/NY en andere gemeenschappelijke films.

 

2, goed oplosbaar maken, in het drukproces na de droge versie, kunnen snel worden oplosbaar gemaakt, geen het blokkeren, geen messenlijn.

 

3, goede kleurententoonstelling, hoge viscositeit kunnen 3μ punteffect uit ook hangen.

 

4, goede weerbestendigheid, kunnen aan vochtigheid op hoge temperatuur, hoge en andere ruwe klimaatverrichting aanpassen.

 

Vooruitzicht

 

Plastic de gravuredrukinkt van China om drijvende uitvoerige dichtbijgelegen te zijn: gezien de stroom van plastic zacht pakket productie en toepassings is de technologie in China niet perfect en het gebrek aan het gebrek van normatieve, drukexploitanten het gebrek aan beroepsopleiding voor inktmechanisme, de printer maakt kan niet en ordelijke hoofddrukmachine, plaat, drukinkt, de verhouding tussen de organische combinatie drie, het goede leven, het resultaat correct bereiken van het verminderen van afval. In de vroege 10 jaar van de drukindustrie, hebben de inktfabrikanten een succesvolle ontwikkeling van plastic inkt op basis van water gelanceerd, die installaties na het gebruik van heel wat probleem drukken, en het drogende kanaal, veranderd en veranderen de versie, soms kan de adhesie zijn, is drogen langzaam aan laars, is het drukeffect zeer slechte, valse witte lekkage. Soms nadat de drukproducten afval aanhangen, telkens weer verbeteren de inkt hogere ingenieurs en ontbreken. De drukonderneming dat de steeg zeer weerzinwekkend is. Het wantrouwen van plastic inkt op basis van water, en denkt zelfs dat de plastic druk op basis van water niet wordt gevestigd.

 

Nochtans, voor de blauwe hemel tien jaar die een zwaard malen, na ononderbroken omverwerping, ononderbroken innovatie, herhaald overleg, een groot aantal experimenten. Ontwikkelde tot slot een betrouwbare 1025 geïntegreerde samengestelde het systeemhars van het alcoholwater, de 1035 geïntegreerde oppervlakte gedrukte hars van het alcoholwater, universele hars 1111 op basis van water en andere materialen.

 

Voor blauwe hemel breekt een reeks milieubescherming materialen voor plastic factorenwater om een belangrijke maatregel te treffen, de twijfels van hogere inktingenieurs. De drijvende plastic druk is niet meer een fantasie, maar een werkelijkheid, zodat deze nieuwe technologie om het vertrouwen van inktondernemers te herwinnen. Open de nieuwe era van harsinkt op basis van water.

 

Contactgegevens