China Drukinkthars fabrikant

Co. van Anhuiherrman Impex, Ltd

Nieuws

October 28, 2022

Onderzoekrapport over het van de Vraag en aanbodtendens en Investering Risico van Industrie van de de Viscosevezel van China

Analyse van de huidige situatie van de industrie van de viscosevezel


Vanaf 2015 tot 2019, steeg de output van viscosevezel in China gestadig van 3,3603 miljoen ton tot 4,124 miljoen ton. Beïnvloed door covid-19, daalde het aan 3,9547 miljoen ton in 2020, een jaarlijkse daling van 4,11%, en kreeg aan 4,031 miljoen ton in 2021 terug, een jaarlijkse verhoging van 1,93%.


De output van viscosevezel in wordt China hoofdzakelijk verdeeld in Zhongtai-Chemisch product, Sanyou-Chemisch product, de Chemische Vezel van Jilin, Aoyang-Gezondheid, de Chemische Vezel van Nanjing en andere ondernemingen. In 2021, zal de output van chemische de viscosevezel van Zhongtai ongeveer 569900 ton zijn, die 14,16% van de totale nationale output vertegenwoordigen; De output van Chemische de viscosevezel van Sanyou is ongeveer 671700 ton, die 16,68% van de nationale totale productie vertegenwoordigen. Output van de de viscosevezel van de Jilin is de chemische vezel ongeveer 173300 ton, die 4,3% van de totale nationale output vertegenwoordigen.


De productie van de viscoseindustrie in China is vrij geconcentreerd, en de meeste belangrijkste vermelde bedrijven zijn staatsbedrijven. Momenteel, ontwikkelt de viscoseindustrie in China zich snel als geheel. Bijvoorbeeld, zijn de Chemische Vezel van Xinxiang en de Chemische Vezel van Jilin dicht op het internationale niveau, die een stevige stichting verstrekken voor de ontwikkeling van de viscoseindustrie. Tegelijkertijd, hebben zij bepaalde voordelen in grondstoffen, hoofdzakelijk katoenen pulp, houtpulp en andere natuurlijke stoffen. China is rijk aan katoenen lintermiddelen, die kosten kunnen in zekere mate drukken. In 2020, zal de verkoopopbrengst van Sanyou-Chemisch product en de Chemische Vezel van Jilin, de belangrijke belangrijkste ondernemingen van de viscosevezel, 6,844 miljard yuans en 2,394 miljard respectievelijk yuans zijn. Zal de Nanjings Chemische Vezel de laagste verkoopopbrengst van 273 miljoen yuans onder de zes vermelde bedrijven hebben


Ontwikkelingsperspectief op de industrie van de viscosevezel


De viscosevezel is noch de zonsondergangindustrie noch de verontreinigende industrie. De viscosevezel heeft een brede binnenlandse en internationale markt. De productietechnologie van viscosevezel is één van de meest complexe verscheidenheden van chemische vezels. Zijn technologie ontwikkelt en heeft nog sterke vitaliteit. Vanuit een macroperspectief, is het gebruik van de natuurlijke materialen van de vezellijm onuitputtelijk. Met de concurrentie tussen ondernemingen, is de betekenis van crisis verbeterd. Dit is precies het doel van de hervorming van het verbeteren van de socialistische markteconomie. Het is volledig normaal. Wij zouden productkwaliteit verbeteren, nieuwe verscheidenheden ontwikkelen, de toegevoegde waarde en gebruikswaarde van producten moeten verhogen, en hogere economische voordelen tot stand brengen.

Contactgegevens