China Drukinkthars fabrikant

Co. van Anhuiherrman Impex, Ltd

Nieuws

June 29, 2022

TDI-industrie

TDI is de afkorting van tolueendiisocyanate voor industrieel gebruik, is TDI (tolueendiisocyanate) algemeen gebruikt polyisocyanate, en polyisocyanate is een polyurethaan (Pu) materiaal en belangrijke fundamentele diisocyanate van het grondstoffentolueen wordt hoofdzakelijk gebruikt in de productie van zacht polyurethaanschuim en polyurethaanelastomeer met een laag bedekkend zelfklevende。

 

 

TDI die algemeen in de polyurethaanindustrie is wordt gebruikt een mengsel van isomeren 2,4-TDI en 2,6-TDI, met inbegrip van drie algemeen gebruikte rangen: TDI-80/20, TDI-100 EN TDI-65/35. De voorafgaande cijfers wijzen op het bedrag van 2, 4-TDI in de samenstelling. Bijvoorbeeld, wijzen 80 in tdi-80/20 erop dat het uit 80% 2, 4-TDI en 20% 2, 6-TDI bestaat; 100 in tdi-100 middelen bijna alle 2, 4-TDI (ongeveer 98%), en 2, isomeren 6-TDI zijn zeldzaam.

 

TDI er bestaat hoofdzakelijk in verf in decoratie, en vrije TDI voorbij de norm zal kwaad aan het menselijke lichaam, hoofdzakelijk gevoelig makende en bevorderende gevolgen, zoals oogpijn, scheuren, bindvliescongestie, hoest, borststrakheid, dyspnoe, astma, rode papules, macular papules, contactgeprikkeldheid en andere symptomen veroorzaken. De internationale grens voor vrije TDI is minder dan 0,5%. Tolueendiisocyanate is een kleurloze of lichtgele transparante vloeistof met een scherpe geur, die gele onder ultraviolette straling draait. Gemakkelijke polymerisatie in de container van het legeringsstaal door te verwarmen; Het kan met hydroxyl, water, amine en samenstellingen met actieve waterstof reageren om carbamate, ureum, carbamide en biuret te vormen.

 

De vaten van TDI en van het afval zouden in strikte overeenstemming met nationale, provinciale en lokale verordeningen moeten worden geschikt. Zij kunnen eerst met polyols aan opbrengsschuim worden gereageerd, en dan worden verast geschikt of. Of reactie met vloeibare ontsmettingsagent om ureumderivaten te produceren. Voor trommels die TDI bevatten, kan 2 tot 5 liter ontsmettingsoplossing in de trommels eerst worden ingespoten, en worden schoongemaakt door te bespuiten of te rollen. Dan, kunnen de trommels 4 tot 6 uren worden geopend om de volledige reactie toe te staan, en definitief met water worden gewassen.

Contactgegevens