China Drukinkthars fabrikant

Co. van Anhuiherrman Impex, Ltd

Nieuws

April 18, 2022

Onderwijs u om de kwaliteit van ijzerhoudend sulfaat te beoordelen

Het ijzerhoudende sulfaat is een soort laag - het moleculaire ijzerhoudende zout, het ijzerhoudende ion gemakkelijk in de lucht is geoxydeerd aan ijzerijzer, zodat de wateroplossing van lichtgroen tot geel, en de omzettingstijd spoedig, maakt verkeerd vaak mensen denken dat de originele kleur geel is. Zo in de aankoop van ijzerhoudend sulfaat, en hoe te om de kwaliteit van ijzerhoudend sulfaat te ontdekken?

Volgens verschillend proces hoofdzakelijk gebruiken wij gewoonlijk ijzerhoudend sulfaat in twee soorten: eerste één is het ijzerhoudende die sulfaat van de voerrang algemeen als ijzerhoudend sulfaat zeven water wordt bekend, is het product een bijproduct van titaandioxideinstallatie die ijzerhoudend sulfaat gebruiken als grondstof door geraffineerde verwerking; de tweede is industrieel rang ijzerhoudend sulfaat of ijzerhoudend sulfaat, gewoonlijk op de netto agent en het ontsmettingsmiddel, manier om echt ijzerhoudend sulfaat te identificeren het sensorische onderzoek en laboratoriumonderzoek: de eerste sensorische test, zeven water ijzerhoudend sulfaat en ijzerhoudend sulfaat is over het algemeen bleek - de groene of monocliene kristallijne deeltjes, geen andere scherpe geur, oplosbaar in wateroplossing waren lichtgroen, zou de tweede laboratoriumtest moeten worden gezegd om het eenvoudigst te zijn, is de meest efficiënte methode, het product oplosbaar in water, is de schok, vochtvrij ijzerhoudend sulfaat wit poeder, is het water van kristallisatie lichtgroen die kristalkristal, algemeen als „copperas wordt bekend“, gebruikt voor chromatografische de analysereagens van de analysedaling, bepaling van platina, selenium, en geen beweging en geen beweging, verminderende agent, vervaardigend ferriet.

Er zijn diverse te testen methodes of de verslechtering van ijzerhoudend sulfaat. De mensen gebruikten algemeen opsporingsmethode van de oplossing van het natriumhydroxyde zoals ijzerhoudend sulfaat en natriumhydroxydeoplossing. De reactie na de vorming van roodachtig bruin precipitaat, namelijk ijzerhoudend hydroxyde, maar is zeer onstabiel, en zeer gemakkelijk geoxydeerd aan roodachtig bruin precipitaat. Het fenomeen is niet duidelijk, is niet gemakkelijk te onderscheiden. Zo geen beweging is zwavel onze beste keus. Wij zullen de ijzerhoudend sulfaatbeker zetten, toevoegend zwaveloplossing als geen beweging, de oplossing rood wordt, wijzend op verslechtering, valent ijzer twee door zuurstof in driewaardig ijzer. Geen beweging, deze reagens ontmoet Fe3+ wordt rood bloed, moeilijk om een decompositie van de stamverwanten te vormen. Als de wijziging ijzerhoudend sulfaat is dat aan ijzersulfaat geoxydeerd is, is deze methode zeer nauwkeurig.

Contactgegevens