China Drukinkthars fabrikant

Co. van Anhuiherrman Impex, Ltd

Nieuws

September 1, 2022

De het verschepen markt is niet meer moeilijk te krijgen, en die de „kleine orde is“ het belangrijkste probleem geworden door de uitvoerondernemingen onder ogen wordt gezien

Bij de persconferentie op 29 Augustus, zei de woordvoerder van CCPIT dat volgens de bezinning van de onderneming, de vrachttarieven sommige populaire routes zijn verminderd, en de container het verschepen markt moet niet meer „hard vinden“.


Onlangs die, toont een vragenlijstonderzoek door de Raad van China voor de bevordering van internationale handel voor meer dan 500 ondernemingen wordt uitgevoerd aan dat de belangrijkste problemen door ondernemingen onder ogen worden gezien langzame logistiek, hoge kosten en weinig orden die zijn.

 

56% van de bovengenoemde ondernemingen dat de de grondstoffenprijzen en logistieke kosten hoog waren. Bijvoorbeeld, hoewel de vrachttarieven scheepvaartrouten op korte termijn daalden, waren zij op middellange en lange termijn nog hoog;

 

62.5% van de bovengenoemde ondernemingen dat de orden, met meer korte orden en minder lange orden onstabiel waren. De eisen van ondernemingen worden hoofdzakelijk geconcentreerd bij het handhaven van de stabiliteit en zachtheid die van internationale en binnenlandse logistiek, hulp en hulpbeleid uitvoeren, en grensoverschrijdende personeelsuitwisselingen de vergemakkelijken. Sommige ondernemingen verheugen zich op het hervatten van binnenlandse tentoonstellingen en het openstellen van tentoonstellingen overzee om meer orden te verkrijgen.

 

Onlangs, heeft CCPIT ook een reeks maatregelen getroffen om buitenlandse handel te stabiliseren. Wij zullen ondernemingen om aan tentoonstellingen overzee door middel van „acteren als exposanten“ steunen deel te nemen en ondernemingen te helpen „orden waarborgen en orden“ verhogen. Verleen de gediversifieerde internationale commerciële juridische diensten voor ondernemingen, verhinderen de hulpondernemingen risico's en stabiliseren de markt.

 

Volgens een onderzoek door de Raad van China voor de bevordering van internationale handel wordt uitgevoerd, denkt de overgrote meerderheid van ondernemingen dat zij de moeilijkheden van minder orden die onder ogen zien!


Volgens de gegevens door de Nationale Dienst van statistieken op Woensdag worden vrijgegeven, nam de kopende index van de managers (PMI) van de verwerkende industrie van China 0,4 procentpunten tot 49,4% in Augustus toe van de vorige maand, maar het was nog onder de boom/de mislukkingslijn die.
De productie PMI in Augustus stemde met marktverwachtingen overeen, en de PMI-index was boven 50%, wijzend op de algemene uitbreiding van de economie; Minder dan 50%, die op de samentrekking van economische activiteit wijzen.


Xu Tianchen, een econoom in The Economist Intelligence Unit, zei dat naast het weer, er twee redenen voor de productie PMI zijn blijven onder de boom/de mislukkingslijn in Augustus hangen. Eerst, zowel verkeren het begin als de verkoop van onroerende goederen in een zwakke positie, slepend onderaan relevante stroomopwaarts en de verwerkende bedrijven; Ten tweede, spreidde de epidemie van toeristenbestemmingen uit aan sommige industriële provincies in Augustus, wat ook één van de redenen die fabricage-activiteiten beïnvloeden is.


„In het algemeen, in aanwezigheid van ongunstige factoren zoals epidemisch en op hoge temperatuur, hebben alle gebieden en afdelingen bewust de besluiten en de regelingen van het Partij Centrale Comité en de Raad van de Staat ten uitvoer gelegd, en de ondernemingen hebben actief geantwoord. De economie van China blijft een terugwinning en ontwikkelingstendens handhaven.“ Zhao Qinghe, Hogere Statisticus van het centrum van het dienstenindustrieonderzoek van de Nationale Dienst van statistieken, wees op.


Zhao Qinghe zei dat in Augustus, de productieindex 49,8% was, wat hetzelfde als dat van de vorige maand was, en de nieuwe ordeindex was 49,2%, wat 0,7 procentpunten hoger dan dat van de vorige maand was. Beide indexen bleven in de samentrekkingswaaier erop wijzen, die dat de terugwinning van productie en de vraag in de verwerkende industrie nog moet worden versterkt. Nochtans, was het aandeel ondernemingen die op hoge grondstoffenkosten wijzen deze maand 48,4%, onderaan 2,4 procentpunten van de vorige maand, en lager dan 50,0% voor het eerst in het jaar. De kostendruk van ondernemingen heeft verlicht.


Xu Tianchen zei dat als verlicht op hoge temperatuur, de voeding en de vraag neigden in evenwicht te brengen, wat voor de terugwinning van productie bevorderlijk was. In September, kan PMI van de verwerkende industrie lichtjes verbeteren. Nochtans, eindigen de aanvulling overzee. In het bijzonder, heeft onroerende goederen, de elektronika en andere industrieën die met de uitvoer sterk verwant zijn van China een recessie getoond. De daling in de buitenlandse vraag zal onderaan PMI in het vierde kwartaal slepen. Men verwacht dat de PMI-waarschijnlijkheid onder de boom/de mislukkingslijn zal zijn!

Contactgegevens