China Drukinkthars fabrikant

Co. van Anhuiherrman Impex, Ltd

Nieuws

June 30, 2022

Wereldkampioenschappen het Duiken 10 meterplatform van Vrouwen: Chen Yuxi brengt Quan Hongchan door 0,3 punten ertoe om het kampioenschap te winnen

De het Zwemmen van Boedapest van 2022 Wereldkampioenschappen hielden def. van het 10 meterplatform van de vrouwen op de zevenentwintigste. De olympische kampioen Chen Yuxi en Quan Hongchan won het kampioenschap en agent-omhooggaand. Het totale verschil tussen twee was slechts 0,3 punten.

Het is verrassend niet dat de Chinese spelers het goud en de zilveren medailles wonnen. De enige suspense is wie beter zal zijn dan de twee tieners. In de Olympische Spelen van Tokyo, sloeg Quan Hongchan Chen Yuxi om het kampioenschap te winnen, en de twee mensen ruilden hun het rangschikken bij de Wereldkampioenschappen.

In de inleidingen en de halve finales, handhaafde Chen Yuxi het lood in totale punten. Na de eerste twee sprongen in def., nam Quan Hongchan het lood. De derde sprong maakte een fout bij 207C, en de houding van het ingaan van het water was slecht. Chen Yuxi overviel de eerste plaats. In de laatste twee sprongen, had Chen Yuxi ook gebreken in zijn bewegingen, en won definitief het kampioenschap met 417,25 punten. Quan Hongchan was slechts 0,3 punten erachter en nam zilver met 416,95 punten. Pandelila Pamgar van Maleisië won de bronsmedaille met 338,85 punten.

Als kampioen van deze gebeurtenis bij de 2019 Gwangju-Wereldkampioenschappen, verdedigden 16 éénjarigen Chen Yuxi met succes haar titel.

De „twee kampioenen van Wereldkampioenschappen hebben volledig verschillend gevoel. Toen ik de kampioenschapsuiterste datum won, had ik veel concept de Wereldkampioenschappen niet. Na de ervaring van de Wereldkampioenschappen en de Olympische Spelen, heb ik een beter inzicht in de betekenis van zulk een gouden medaille aan me.“ Chen Yuxi bovengenoemd, eerlijk „om te zijn, denk ik dit keer niet zo goed zoals is toen ik de uiterste datum van het Wereldkampioenschap.“ won

Hoewel voor het publiek, de prestaties van Chen Yuxi onberispelijk waren, werd zij nog niet tevredengesteld met haar prestaties. De „prestaties van het spel zijn niet perfect. Er zijn sommige gebreken in één reeks bewegingen, vooral de laatste twee sprongen. Ik hoop ik en mijn bewegingen beter spelen kan stabieler houden.“

Betreffende de score tussen twee van hen, zei Chen Yuxi dat hij niet teveel om het verschil gaf. „Ik denk enkel over de hoofdzaak van de beweging, en dans goed mijn bewegingen.“

Als kampioen van deze gebeurtenis bij Olympics van Tokyo, gaven 15 éénjarigen Quan Hongchan toe dat zij echte druk voelde. „Ik ben van mening dat ik heel wat aandacht heb gekregen, en de atmosfeer bij de scène is vandaag zeer warm. Er was een ogenblik in het spel waar ik een weinig teveel dacht, en na de derde sprong, werd ik niet afgeleid. Ik denk ik in goede vorm ben, maar 207C is een weinig slechter, en ik zal hard in de toekomst blijven werken. Praktijk.“

In de geschiedenis van de duik van het 10 meterplatform van vrouwen, zijn er slechts twee atleten in de wereld die de volgende Wereldkampioenschappen als Olympische kampioenen hebben gewonnen, en één van hen is Fu Mingxia (Olympics van Barcelona van 1992 en de de Wereldkampioenschappen van Rome van 1994). Quan Hongchan miste dit verslag.

Daarna, zullen Quan Hongchan en Chen Yuxi ook in de dubbele concurrentie van het 10 meterplatform van de vrouwen assoiëren.

„Dit gevoel van het zijn zowel een partner als een tegenstander is moeilijk te beschrijven. Wij zijn de gezonde concurrentie, en er is concurrentie zich vooruit de te bewegen. Als u in de comfortstreek blijft, kunt u niet het volgende doel vinden. Dubbel 10 meterplatform, hoop ik wij zowel de druk in macht als sprong uit het normale niveau.“ omzetten Bovengenoemd Chen Yuxi.

Op het open watergebied, in def. van mensen 5km, won de Duitse ster Werbrock de tweede gouden medaille bij de Wereldkampioenschappen met een tijd van 52:48.8. Voor de zesentwintigste, wonnen hij en zijn teammates het 4x1500m van mannen en van vrouwen gemengde relaiskampioenschap. De Italiaanse ster Partrinieri, die eerder het kampioenschap van het 1.500 metervrije slag van de mensen in de binnenpool won, won de zilveren medaille. Romanchuk van de Oekraïne won de derde plaats. De Chinese spelers Meng Rui en Zhao Quan Bohang rangschikten respectievelijk zeventiende en negentiende.

In def. van vrouwen 5km, de 10km kampioen van de open watervrouwen bij Olympics van Tokyo, won Cunha van Brazilië het goud met een tijd van 57 minuten, 52 seconden en 9 seconden. De zilveren medaillewinnaar in de laatste Wereldkampioenschappen, Aureli Muller van Frankrijk won opnieuw agent-omhooggaand. Gabriel Schi van Italië won de bronsmedaille. Rangschikten 19 éénjarigen Ma Xiaoming van China tweeëntwintigste.

Contactgegevens